Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem

Szállás jellege: hotel, szálloda
Miskolc
(Észak-Magyarország > Borsod-Abaúj-Zemplén)
Web: www.szallasinfo.hu/aranykorona
A szálláshely értékelése 23 vendég véleménye alapján:

Az Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem, Miskolc történelmi belvárosában található különleges szolgáltatóház, ahova betérve a fogyasztás mellett számos turisztikai szolgáltatást is igénybe vehetnek vendégeink a hagyományos és megszokott vendéglátáson kívül.

A fiatalok aktív szórakozással, az üzletemberek gyors elérhetőséggel, a pihenni, kikapcsolódni vágyók pedig nyugalommal szembesülhetnek. Árak, foglalás »

Elhelyezés

A szállodában 12 szoba található, melyek egy- illetve kétcsillagos kategóriájúak. Összesen 30 fő elhelyezésére van lehetőség az alábbiak szerint:Minden szobában található zuhanyzó, mosdó, WC, minden szoba TV-vel és hűtővel van felszerelve.

Ellátás

Étkezni a szálloda éttermében lehetséges, kívánságra reggelit biztosítunk.

Aranykorona Borétterem & Sétáló Pince
Reneszánsz stílusú étterem Miskolc történelmi városrészén. Az étterem többszáz éves múltja egyszerre elegáns és impozáns, amely elhozza a középkori gasztronómia kultúra hangulatát. A 70 fős étterem különlegessége nem csak a stílusa, hanem az a számos program és szolgáltatás, amit igénybevehetnek vendégeink. Éttermünk konyhája híres saját ételspecialításairól, tükrözve a szakmai hozzáértést, melyet bizonyítottak szakácsaink gasztronómiai versenyeken elért első helyezéseikkel.

Vendégeinknek Boréttermünkben tartózkodásuk alatt lehetőségük van rövid sétát tenni, és megismerkedni az Avas 900 pincéje közül az egyetlen és a legnagyobb látványpincéjével, miközben válogathatnak vinotékáink bor- és pálinkakínálatából.

Borlovagterem látványtárlattal
200 fő befogadóképességű rendezvény/látványtermünk szintén reneszánsz stílusú. A vendég egy igazi középköri étteremben érezheti magát királyok, nemesek és fejedelmek társaságában. A Borlovagterem tökéletesen felszerelt konferenciák lebonyolításához: internet, Wifi, kábeltévé, 220V csatlakozó minden asztalnál, fények variálhatósága, színpad. Egyedi kialakítása és nagy befogadóképessége miatt kiválóan alkalmas esküvői rendezvények lebonyolítására. A házasulandók két teremmel, színpaddal, tánctérrel, a helyszínen tartható polgári szertartással, és akár állófogadással tehetik felejthetetlenné életük legfontosabb napját. A borszerető turisták Borlovagtermünkből indulva a hegy belsejében tett séta keretében megtekinthetik meghökkentő helyszíneinket, kiváló programmal kiegészítve étkezésüket. Magas befogadóképessége kiválóan alkalmas nagy létszámú csoportok, rendezvények, konferenciák, meetingek, üzleti megbeszélések, előadások, tréningek, esküvők, családi események, stb. lebonyolítására.

Vinotéka
Szolgáltatóházunk új szolgáltatásai közé tartozik a Vinotéka, amely Éttermünk része. Jelenleg 17 db vinotékával rendelkezünk, vagyis olyan helyiséggel, ahol magukat népszerűsíteni akaró borászatok, borkereskedők, pálinkafőzdék, pálinkatermelők mutatják be termékeiket.

Szendrei Pincészet-Borospince
A Szendrei Pincészet a maga nemében egyedülálló Miskolcon, hiszen a méretét, a boroshordók számát és a kiváló hegyaljai borokat tekintve páratlan. Az avasi pincesoron található borospince - a 4 szintes pincerendszerben - összekötve éttermünkkel a városi látványosságok különlegessége, ahol a válogatott helyi étkekhez legszebben illő nedűk kóstolhatók. Az Avason található több száz pince közül a legnagyobb, valamint az egyetlen, ahol még igazi hegyaljai szüretelésű borokat kóstolhatnak. A hagyományos eljárással készülő borok minőségére garancia a több évtizedes gyakorlattal rendelkező Szendrei család szakértelme, saját termésű szőlőjének kiváló zamata. Bortúrák alkalmával lehetőség nyílik a Szendrei Pincészet borospincéjének Miskolcon és környékén egyedülálló látványának megtekintésére, borainak, borpárlatainak megkóstolásával egybekötve.

Szendrei Pincészet-Borház
Az Avas hegy lábánál, alig néhány percre Miskolc belvárosától, a Kisavas történelmi pincesorainak központjában található a Szendrei Pincészet Borháza. Az avasi pincesoron található kétszintes borház a városi látványosságok különlegessége. A hangulatosan berendezett, igényes borház befogadóképessége 90 fő. Az Avason található több száz pince közül a legnagyobb, valamint az egyetlen ahol a borok kóstolása után egy igazi borházba vezet az út, ahol 2 teremben tökéletesen szórakozhatnak vendégeink. A borház bérbe is kiadó rendezvények lebonyolításához, amelyhez természetesen ételt és italt is tudunk biztosítani.

Szolgáltatások

Borozó, borkóstolás, csoportok részére kedvezmény, étterem, büféreggeli, fürdőszobás vagy zuhanyozós szobák, TV a szobában, Wi-Fi internet hozzáférés, SZÉP kártya elfogadás. Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem - Miskolc Árak, foglalás »


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


» Elfelejtett jelszó

Szállás ajánló
Szállás neve: Azúr Panzió - Csurgó (Dél-Dunántúl - Somogy)
Azúr Panzió
Csurgó
Szállás neve: Bakonyvári Vadszőlő Szálló és Étterem - Bakonybél (Közép-Dunántúl - Veszprém)
Bakonyvári Vadszőlő Szálló és Étterem
Bakonybél
Szállás neve: Aranyhordó Panzió és Étterem - Pere (Észak-Magyarország - Borsod-Abaúj-Zemplén)
Aranyhordó Panzió és Étterem
Pere
Szállás neve: Villa Tópart - Bélapátfalva (Észak-Magyarország - Heves)
Villa Tópart
Bélapátfalva

Csomagok
Panoráma Vendégház
Badacsonytomaj
-3%
Reggelis meglepetés
2 fő, 1 éj, reggeli: 12.500 Ft (6.250 Ft/fő/éj)
Amstel Hattyú Panzió
Győr
2-t fizet, 3-at kap !
2 fő, 3 éj, reggeli: 33.800 Ft (5.633 Ft/fő/éj)
Hegyalja Apartman
Cák
Szüreti csomag
4 fő, 4 éj, ellátást nem tartalmaz: 45.000 Ft (2.813 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »www.szallasinfo.hu
© WebGuru Bt.