Boldizsár Vendégház és Apartmanház

Szállás jellege: vendégház
Cserépfalu
(Észak-Magyarország > Borsod-Abaúj-Zemplén)
Web: www.szallasinfo.hu/boldizsar

Elérhetőségek
Telefon:
(+36) 49/ - MUTASD!;
(+36) 30/4 - MUTASD!
Fax: Kattintson ide!
E-mail: Kattintson ide!

A Bükk-hegység lábánál, csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő csendes kis faluba várjuk a pihenni vágyó Kedves Vendégeket.

Töltse szabadságát, szabadidejét családjával és baráti társasággal a Cserépfalun található Boldizsár Vendégház és Apartmanházban.

A Boldizsár Vendégház és Apartmanház Mezőkövesdtől 15 km-re, Egertől 25 km- re, Bogácstól 4 km-re található, mely alkalmas egy-két vagy akár három család részére is.

Elhelyezés

Vendégházunk teljesen különálló, összkomfortos ház, melyben 2 szoba (4+2 ágy), nappali-étkező, konyha, fürdőszoba+WC, közlekedő található. A szobák pótágyazhatóak.

Az apartmanház teljesen különálló, összkomfortos, melyben 1 szoba (4 ágy), étkező, főzőkonyha, fürdőszoba+WC található. A szoba pótágyazható.

Ellátás

Étkezés a vendégház és apartmanház felszerelt konyhájában, önellátó módon, valamint településünk éttermében.

Szolgáltatások

Játszótér, gyermekjátszó, saját kert, sátorhelyek, TV a szobában, zárt parkoló.Nagy, füves udvar csodálatos virágokkal, ahol a gépkocsival érkező vendégek számára a zárt parkolás biztosított, valamint a szabadidő eltöltésére és a sátorral érkezők rendelkezésére is áll.

Kerti pihenő, kerti főzőhely, nyitott pajta (kerti bútorokkal), gyerekeknek hinta, homokozó, lengőteke, hintaágy szolgálja a szabadidő kényelmes eltöltését.

Megközelíthetőség

Programok

Programajánlatokkal, túraszervezéssel és barátságos vendéglátással várjuk a pihenni vágyó Kedves Vendégeket.

Vendégházunktól 4 km-re Bogácson gyógyfürdő, horgásztó található. A környék számos kirándulási, valamint egyéb szabadidő eltöltési lehetőséget kínál a látogatóknak, melyről az alábbiakban bővebb tájékoztató található.

Igény szerint pincelátogatás, túraszervezés a Bükkbe, "kemencében sült étkek" kóstolója (10 főtől), gulyásparti, gyerekfoglalkozások (5-10 főtől).

A környék látnivalói

Cserépfalu:

A Bükk-hegység lábánál, csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő, csendes kis faluba várjuk a pihenni vágyó kedves vendégeket. Cserépfalu természeti, kulturális és építészeti értékeinek köszönheti idegenforgalmi fellendülését. Mezőkövesdtől 18 km-re, Egertől 25 km-re található.

Vendégházunktól kb. 2 km-re tárul elénk a csodálatos Hór-völgye, ahol megtalálható a Subalyuk-barlang, Oszlai Tájház, Ódor-várrom (mely a Dél-Bükk legcsodálatosabb kilátója és pihenőhelye). Az 1.100 fős faluban 3 kiállítóhely található: Subalyuk-Múzeum (neandervölgyi ősember leletekkel), Cserépfalvi Imre Emlékszoba, Gazdaház.

A falu körül látható kaptárkövek, hat pincesor, "Kisamerika" barlanglakások, Berezdi-sétány, Millenniumi Kilátó, számtalan kedvelt túraútvonal lehet. Cserépfalu hangulatos utcáin sétálva gyönyörködhetünk 40 védett parasztházban és az 54 méter magas Református Templomban, mely a környék legmagasabb temploma.

A Pásti Szabadidő Parkban bográcsozási, borkóstolási lehetőség, farönkös játszótér áll nagyobb csoportok rendelkezésére. Megtalálhatók a népi mesterségek, hagyományőrzés, a népi humor.

Cserépfalu a természeti, építészeti, kulturális értékek, a falusi turizmus hazája!

Állandó rendezvényeink: A környék látnivalói:

Árak

2020. évi szállásárak
Felnőtteknek4.000 Ft / fő / éj
Felnőtteknek 3. éjszakától3.000 Ft / fő / éj
Gyerekeknek (14 éves korig)2.500 Ft / fő / éj

Foglalás

Helyfoglalás és időpont egyeztetés: Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu Boldizsár Vendégház és Apartmanház - Cserépfalu


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


» Elfelejtett jelszó

Szállás ajánló
Szállás neve: Köő Apartman Vendégház - Zamárdi (Dél-Dunántúl - Somogy)
Köő Apartman Vendégház
Zamárdi
Szállás neve: Siesta Vendégház - Miskolctapolca (Észak-Magyarország - Borsod-Abaúj-Zemplén)
Siesta Vendégház
Miskolctapolca
Szállás neve: Zafír Vendégház - Balatonfüred (Közép-Dunántúl - Veszprém)
Zafír Vendégház
Balatonfüred
Szállás neve: Aranyfürt Apartman - Kunszentmárton (Észak-Alföld - Jász-Nagykun-Szolnok)
Aranyfürt Apartman
Kunszentmárton

Csomagok
Hungária Panzió Étterem
Miskolctapolca
Kikapcsolódás Miskolc-Tapolcán
2 fő, 2 éj, félpanzió: 29.800 Ft (7.450 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »www.szallasinfo.hu
© WebGuru Bt.