Levendula Vendégház

Szállás jellege: vendégház
Balmazújváros
(Észak-Alföld > Hajdú-Bihar)
Web: www.szallasinfo.hu/levendula_vendeghaz_balmazujvaros

Elérhetőségek: a Levendula Vendégház itt várja az Ön foglalását / érdeklődését. Miért?
A szálláshely értékelése 3 vendég véleménye alapján:

A Levendula Vendégház Balmazújvároson, a "Hortobágy mellyékén" családias, gyermekbarát, városközponti szálláshely. A vendégház rendezett, parkosított udvaron áll, melyen bográcsozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére a kellemes pihenés biztosítása érdekében. Az udvaron zárt parkoló + egyállásos garázs található.

Balmazújváros kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít az ide érkező családoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt a maga rendezett mezővárosi jellegével. Vendégházunk elérhető közelségében található Debrecen, mint nagyváros a maga nyüzsgésével, Hortobágy, a Világörökség részét képező Nemzeti Parkkal a maga nyugalmával, Tiszacsege, tiszai sétahajózás lehetőségével.

Aki tehát nyugodt, csendes, kisvárosi hangulatra, de mégis teljes körű kiszolgálásra vágyik, jöjjön el a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában található, természeti értékekben is gazdag Balmazújvárosba, a Levendula Vendégházba!

Elhelyezés

Különálló vendégház egy, kettő, és egy háromágyas szobával, teljesen felszerelt konyhával, társalgóval és fürdőszobával. A vendégházban öt fő szállásolható el.

Ellátás

A Levendula Vendégházban önellátás biztosított, teljesen felszerelt konyhával. A közelben található vegyesbolt és étterem is.

Szolgáltatások

Felszerelt konyha, grillezőhely, játszótér, gyermekjátszó, nemdohányzó szobák, önálló vendégház, saját kert, sátorhelyek, TV a szobában, zárt parkoló, családbarát.

Megközelíthetőség

Amennyiben tömegközlekedéssel érkezik vendégünk, a vasútállomástól, ami egyben a távolsági buszállomás is 10 perc sétával érheti el vendégházunkat.

Amennyiben személygépjárművel érkezik vendégünk az M35 autópályáról, illetve a 33-as főútról letérve kb. 12 km-re található a vendégház.

Programok

A város jellegzetes eseményei: immár hagyomány az évenként megrendezésre kerülő "Kastélykerti esték" rendezvénysorozat, a Nemzetközi Képzőművészeti Alkotótábor, a "Balmaz-Art", az Országos Kézi Aratóverseny, a "Télűző"-maskarás felvonulás, az Országos Bio-főzőverseny és Pásztortalálkozó, az "Adventi forgatag" és még sorolhatnánk.

E mellett számtalan könnyű és komolyzenei hangverseny, irodalmi est, színházi program, és a civil szféra összetartozását is erősítő bálok, sportrendezvények várják az idelátogatókat.

A környék látnivalói

Balmazújváros műemlékjellegű értékei: a Semsey-kastély (Debreceni u. 2.), a Római katolikus templom (Kossuth tér 17.), a Református templom (Kossuth tér 12.), a Németfalusi-Református templom (Kossuth u. 45-.), a Városháza (Kossuth tér 4.-5.), a Veres Péter Emlékház (Kadarcs u. 6.), a Batthyány u. 26. sz. alatt lévő lakóház, a Semsey Andor Múzeum (Debreceni u. 1.)

További látnivalók a településen: Főtéri park (Kossuth tér), ahol megtekinthető a Kossuth szobor, I. világháborús emlékmű, II. világháborús emlékmű, Veres Péter-szobor, Agrárszocialista szoborcsoport.

További nevezetességek a környéken: a Kishortobágyi csárda (Szeg-Darassa puszta-Tiszacsegei út), Kadarcsi csárda (33-as út melett), Árpád-kori templom a XI.-XII. századból (Papegyháza-Vókonya), Darassai Természetrajzi Kiállítóház (Darassa puszta-Hortobágy folyó).

Mindezek mellett kedvező, hogy városunk csendes, Európában egyedülálló pusztai természeti környezetben - Hortobágyi Nemzeti Park - terül el. Kedvező feltételekkel várjuk a horgászni, madarászni, vadászni szándékozó vendégeinket.

Árak

Foglalás


Tisztelt Látogató!

Az alábbi űrlapon küldheti el foglalását a Levendula Vendégház részére.

Mivel a Szállásinfo nem közvetít, így nálunkMegkeresésére a szállásadó legfeljebb 24 órán belül, a
fenti árlistában szereplő árak alapján ad választ. A foglalás lekéréses rendszerben működik, a szállásadó visszaigazolásával válik érvényessé.
Kattintson a naptárban a kívánt érkezési napra!
Érkezés dátuma:
Elutazás dátuma:
Az érkező vendégek száma
Vendég:
Kapcsolattartási adatok
A szállásfoglaló vezetékneve :
A szállásfoglaló keresztneve :
A szállásfoglaló címe : Ország
Település :
Utca, házszám:
Irányítószám:
A szállásfoglaló telefonszáma :
A szállásfoglaló fax száma :
A szállásfoglaló e-mail címe :
Megjegyzés:

 A foglalási és lemondási feltételeket
elfogadom. [Megtekintés]

Foglalási és lemondási feltételek:


Előlegfizetési kötelezettség nincs. A szálláshelyet elfoglalni az adott nap 14.00 órájától van lehetőség, a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni a szálláshelyet.

Kérjük, hogy amennyiben mégsem kívánja igénybe venni a szálláshelyet, azt a lehető leghamarabb részünkre jelezze. A foglalás leadására, sem lemondására határidő nincs. Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros Levendula Vendégház - Balmazújváros


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


» Elfelejtett jelszó

Szállás ajánló
Szállás neve: Villa Tópart - Bélapátfalva (Észak-Magyarország - Heves)
Villa Tópart
Bélapátfalva
Szállás neve: Zanati Vadászház - Nagykapornak (Nyugat-Dunántúl - Zala)
Zanati Vadászház
Nagykapornak

Csomagok
Amstel Hattyú Panzió
Győr
2-t fizet, 3-at kap !
2 fő, 3 éj, reggeli: 33.800 Ft (5.633 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »www.szallasinfo.hu
© WebGuru Bt.