Pannon Apartman

Szállás jellege: apartman
Veszprém
(Közép-Dunántúl > Veszprém)
Web: www.szallasinfo.hu/pannon_apartman_veszprem

Elérhetőségek
Telefon:
(+36) 30/6 - MUTASD!
Fax: Kattintson ide!
E-mail: Kattintson ide!

Üdvözlöm a kedves szálláskereső vendégeimet!

Veszprém a királynék városa. Itt mindig történik valami. Nem csak azért, mert a mondás szerint „Veszprémben vagy fúj a szél, vagy harangoznak, esetleg mindkettő egyszerre”. Ez onnét eredhet, hogy Magyarország legmagasabban fekvő megyeszékhelyéről van szó, és valóban sok templom lakik a városban.

Az érkezők előtt sorra nyílnak meg az emlékhelyek ajtajai, szinte kopogtatni sem kell: az Érseki Palota, a Szaléziánum, a Bazilika, a Boldog Gizelláról elnevezett gyűjtemény és a Piarista templom mind az egyutcás várban sorakozik egymás után. Az állatkert, vagy a környező települések varázslatos világa mind-mind rengeteg látnivalót kínál.

Fenséges királyi múlt és innovatív, dinamikus jövőkép. Ismerje meg ezerarcú városunkat, büszkén vállalt örökségünket; járja be Veszprém szűk utcáit és tágas tereit. Nálunk ezer élmény várja!

A szálláshely NTAK regisztrációs adatai

Elhelyezés

Apartmanom Veszprém Egyetem városrészén található, egy két emeletes társas házi lakás földszintjén. Egyetemhez kb: 500 méterre, a városközponthoz kb: 1100 méterre helyezkedik el. A közelben bolt, posta, étterem, buszmegálló.

Apartmanom minden igényt kielégít, teljes konyhai felszerelés, kábel tv, wi-fi, hajszárító. A lakás 57 m2, mely teljes egészében a vendégeim rendelkezésére áll.

A hálószobában egy franciaágy és egy szétnyithatós kanapé van, valamint a közvetlenül kapcsolódik hozzá egy kis hálófülke, ahol két egyszemélyes ágy biztosítja vendégeim kényelmét.

A parkolás ingyenes, közvetlenül a ház előtt, közterületen. Ajánlom mindazoknak akik üzleti úton vannak, hiszen nagyon könnyű megközelíteni, valamint akik kirándulni, vagy szervezett rendezvényekre érkeznek.Barátok, családok részére szintén ideális. A lakásban a dohányzást mellőzzék.A társasház mögött, árnyas fák takarásában játszótér, park található.

Szolgáltatások

Felszerelt konyha, fürdőszobás szoba, ingyenes Internet hozzáférés, ingyenes parkolás, játszótér, gyermekjátszó, nemdohányzó szobák, TV a szobában, Wi-Fi internet hozzáférés.

Árak

Szállás árlista 2021
1 fő12.000 Ft / éj
2 fő16.000 Ft / éj
3 fő21.000 Ft / éj
4 fő28.000 Ft / éj
5 fő32.000 Ft / éj

Foglalás

Kattintson a naptárban a kívánt érkezési napra!
Érkezés dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Elutazás dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Az érkező vendégek száma :
Kapcsolattartási adatok
A szállásfoglaló neve :
A szállásfoglaló címe :
A szállásfoglaló telefonszáma :
A szállásfoglaló e-mail címe :
Megjegyzés:Minimum egy nappal az érkezés előtt kell foglalni. Aznapi foglalás is lehetséges, ezt telefonon kell egyeztetni.

Hosszabb foglalás esetén, főleg főszezonban, legkésőbb egy héttel az érkezés előtt kérem lemondani.Főszezonban 20% előleg fizetése szükséges.
Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém Pannon Apartman - Veszprém


Bejelentkezés
» Elfelejtett jelszó

Szállás ajánló
Szállás neve: Anita Villa - Vonyarcvashegy (Nyugat-Dunántúl - Zala)
Anita Villa
Vonyarcvashegy
Szállás neve: Muskátlis Ház - Mogyoród (Budapest és környéke - Pest)
Muskátlis Ház
Mogyoród
Szállás neve: RSD Gyönygyszeme - Ráckeve (Budapest és környéke - Pest)
RSD Gyönygyszeme
Ráckeve
Szállás neve: Villa Tópart - Bélapátfalva (Észak-Magyarország - Heves)
Villa Tópart
Bélapátfalva

Csomagok
Tókert Fogadó
Nagymányok
Tókert Fogadó - Nagymányok
Ajándékozzon élményt szeretteinek
2 fő, 2 éj, félpanzió: 30.000 Ft (7.500 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »www.szallasinfo.hu
© WebGuru Bt.