Vörös Kakas Vendégház

Szállás jellege: vendégház, apartman
Felsőszölnök
(Nyugat-Dunántúl > Vas)
Web: www.szallasinfo.hu/voros_kakas_vendeghaz

Elérhetőségek
Telefon:
(+36) 30/3 - MUTASD!
Fax: Kattintson ide!
E-mail: Kattintson ide!

Ha Ön a város zajától forgatagától távol, csendre, legfeljebb madárcsicsergésre, teljes kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyik megtalálta az ideális helyet. Mindezt a Vörös Kakas Vendégházban lévő apartmanban kicsi vagy nagy családja, vagy szűk baráti körével, másokkal nem osztozva élvezheti.

Vendégházunk az Őrségi Nemzeti Park területén, a Vendvidék egyik településeként az osztrák és szlovén határhoz közel fekvő Felsőszölnökön található. A terület lakosairól, a magyarországi szlovénekről kapta a nevét, akiknek hagyományos magyar neve vendek.

A pihenni vágyókat minden kényelemmel felszerelt apartman, úszómedence, szauna és a pihenés örömei várják. A ház 2,7 hektár területen fekszik, amely erdő, rét, szántó és a ház körüli udvar, kert. A 220 négyzetméteres épület 1901-ben épült, restaurált és felújított, modern konyhákkal és fürdőszobákkal. Az udvar és a rét parkosított. A két teljesen különálló részből álló házban van egy apartman és tulajdonos lakása.

Az apartman elhelyezkedése ideális ahhoz, hogy legalább három csodálatos vidéket ismerhessen meg a látogató. A Vendvidék lenyűgöző erdeivel, elhagyott házaival, dombtetőkre felfutó kertekkel, útszéli feszületekkel, haranglábakkal, az Őrséget az erdőkkel, ligetekkel szabdalt gyönyörű tájat, nemzeti kincset jelentő településeit, kézművességét, ahová a honfoglaló magyarok a nyugati kapu védelmére őrállókat telepítettek.

A hármashatár (Szlovénia, Ausztria, Magyarország) és azt jelző kő is itt található, amely egy csonka gúla alakú oszlop, 215 centiméter magas, alul 173 centiméter széles. A gúla három oldalán a három határ-ország címere, és a trianoni szerződés ratifikálásának dátuma látható. Mivel megszűntek az államhatárok ezért a látogató szabadon járkálhat a három országból ki, illetve be, a Hármashatárkő körül egy kört megtéve ráadásul pár méter alatt három ország területére léphet a látogató.

Elhelyezés

A 8 fő elhelyezésére alkalmas apartman önállóan bérelhető, illetve 10 fő felett a teljes ház bérlésére is van lehetőség.

Az apartmanban van egy hálószoba (16 nm), fürdőszoba és egy külön WC, nappali, teljes felszerelésű, modern teakonyhával (24 nm), ebédlő (26 nm) és tetőtéri háló (26 nm). A hálószobában egy franciaágy, a tetőtéri szobában 4 egyszemélyes ágy található. A nappaliban lévő kihúzható kanapén még két felnőtt kényelmesen férhet el.

10 fő feletti igény esetén a ház többi része is bérelhető, ahol hálószoba franciaággyal(24 nm), dolgozószoba (9 nm), fürdőszoba, konyha (20 nm), nappali és ebédlő (27 nm), közlekedő (7 nm) és tornác (26 nm) található.

Ellátás

Nem biztosítunk ellátást.

Szolgáltatások

Fürdőszobás szobák, grillezőhely, ingyenes parkolás, játszótér, gyermekjátszó, kávézó, nemdohányzó szobák, pingpongasztal, rádió a szobában, saját kert, saját parkoló, szauna, TV a szobában, úszómedence, Wi-Fi internet hozzáférés, családbarát, bababarát.Vendégeink használhatják a teljes 2,7 hektár területet, az udvart, ahol a teraszon lévő bútorok étkezési, grillezési lehetőséget nyújtanak, árnyékos pihenést biztosító pergola található. Kisebb gyermekeknek szabadtéri fajáték együttes nyújt remek, önálló, elmélyült játéklehetőséget.

A ház mögött egy 9 m x 4 m medence, körülötte lévő burkolt és parkosított terület, napozási lehetőség minden szükséges felszereléssel, napozóágyakkal, törülközőkkel biztosítja a "saját strand" élményét. A medence mellett tollaslabda pálya és tetszés szerint felállítható pingpong asztal szolgálja a mozogni vágyókat. Egy finn szauna teszi teljessé a regenerációt, pihenést.

Házirend részletes leírását minden vendég a megérkezéskor kézhez kapja, amelyben nyugalma és biztonsága érdekében fontos tudnivalókat megismerheti.

Megközelíthetőség

Autóval Szentgotthárd felől, a kiindulási ponttól függő útvonalon.

Programok

Az Őrségi Nemzeti Park programjai

Árak

Szállás árlista 2021
A 8 fős apartman minimum 3 napra bérelhető
3-6 nap ára60.000 Ft / nap / apartman
7. naptól50.000 Ft / nap / apartman
Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót.

Foglalás

Kattintson a naptárban a kívánt érkezési napra!
Érkezés dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Elutazás dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Az érkező vendégek száma :
Kapcsolattartási adatok
A szállásfoglaló neve :
A szállásfoglaló címe :
A szállásfoglaló telefonszáma :
A szállásfoglaló e-mail címe :
Megjegyzés:


Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök Vörös Kakas Vendégház - Felsőszölnök


Bejelentkezés
» Elfelejtett jelszó

Szállás ajánló
Szállás neve: Zafír Vendégház - Balatonfüred (Közép-Dunántúl - Veszprém)
Zafír Vendégház
Balatonfüred
Szállás neve: Vízparti Ház - Balatonszepezd (Közép-Dunántúl - Veszprém)
Vízparti Ház
Balatonszepezd
Szállás neve: Villa Tópart - Bélapátfalva (Észak-Magyarország - Heves)
Villa Tópart
Bélapátfalva
Szállás neve: Zanati Vadászház - Nagykapornak (Nyugat-Dunántúl - Zala)
Zanati Vadászház
Nagykapornak

Csomagok
Tündéri Családos Apartmanok
Miskolctapolca
Tündéri Családos Apartmanok - Miskolctapolca
Egy heti pihenés
6 fő, 7 éj, önellátás: 147.000 Ft (3.500 Ft/fő/éj)
Hegyalja Apartman
Cák
Hegyalja Apartman - Cák
Családi csomag
6 fő, 7 éj, ellátást nem tartalmaz: 100.000 Ft (2.381 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »www.szallasinfo.hu
© WebGuru Bt.