Aggteleki Vendégváró

Szállás jellege: vendégház
3759 Aggtelek, Deák Ferenc u. 6.
(Észak-Magyarország > Borsod-Abaúj-Zemplén)

Tel.: (+36) 48/343-141;
(+36) 30/533-6405
E-mail: peczee@gmail.com
Web: www.szallasinfo.hu/aggteleki_vendegvaro


Aggtelek legszebb részén, - a régi "felosztás" alapján - a Tóvégben található családi ház nyugodt, kellemes pihenését biztosítja az itt megszálló vendégeknek.

A falu központjában álló harangtornyot balról megkerülve az utca vége felé megpillantjuk a ház udvarán a kerekes kutat, s nagy udvart, ahol szalonnát süthetünk, hallgathatjuk a Baradla-hegyről és kertekből behallatszó madarak énekét.

A kapuból és az ablakokból gyönyörű kilátás nyílik a Tó-hegyre - Ördögszántásra (100 m) -, melynek lábánál találjuk a kis víznyelőt, ami valamikor elég nagy volt, s az aggteleki tavat jelentette. Erre vonul a Baradla Tanösvény Jósvafőre (7 km), itt megy a ház előtt el az aggteleki faluséta útvonala.

A Tó-hegy mellett megy el az országos kék túra is, melyen 1 óra alatt átsétálhatunk a Tengerszem Szállóhoz és tóhoz Jósvafőre. Az udvarokon és hatalmas gyümölcsösön átsétálva már a Baradla- hegynél vagyunk (3 perc), ami gyomrában rejti hazánk leghosszabb és a világ egyik cseppkövekben leggazdagabb barlangját, a "vén Baradlát".

A falu legcsendesebb része ez, itt csekély a kocsiforgalom, csend van. Ennek ellenére közel a bolt (100 m), a buszmegálló szintén, a barlang a műúton kb. 1 km, a kerten át gyalogosan 600 m. Itt mindenki nyugodtan pihenhet! Sok szeretettel vár minden vendéget az Aggteleki Vendégváró!

Elhelyezés

Vendégházunk egy barátságos falusi családi ház, melyben 2 db szoba, teljesen felszerelt konyha, spajz, fürdőszoba, WC és előszoba áll a vendégek rendelkezésére.

Külön bejáratú lakásról van szó, ami azt jelenti, hogy a vendégeken kívül senki más nem tartózkodik a lakásban. Kapnak egy kulcsot és "önállóan közlekednek" kedves vendégeink.

Az egyik szobában 3 db egyszemélyes rekamié található, a másikban pedig 1 db kétszemélyes és 1 db egyszemélyes. A fotók alapján látható, hogy az egyikben modernebb bútor van, a másik inkább a 80-as éveket idézi. Mindkét szoba parkettás.

Az egyik szobában és a konyhában televízió is rendelkezésükre áll. Végül egy kétszemélyes rekamié a konyhában van elhelyezve, ahol szintén meg van minden, amire szükségük van kedves vendégeinknek, hogyha főzni kívánnak. Összesen így 7 fő szállásolható el.

Ellátás

Önellátás némi segítséggel. Felszerelt konyha várja Önöket, a főzéshez és étkezéshez szükséges edények, evőeszközök, poharak, tányérok,kávéfőző, teáskanna, gáztűzhely, mikrohullámú-sütő, hűtőszekrény stb. rendelkezésükre áll.

A közelben található több étterem, étkezde (különböző árkategória), amennyiben készen szeretnék kapni az ételt. A barlang közelében is több büfében kapható meleg étel, palacsinta, gulyás, lángos stb. Itt található egy pizzéria is.

Szolgáltatások

Ajándékshop, családi kedvezmény, felszerelt konyha, ingyenes parkolás, saját kert, TV a szobában, zárt parkoló, családbarát.Gyermekek részére szállásdíj kedvezmény, szalonnasütési lehetőség, idénytől és gyümölcstől függően gömöri ízek kóstolója, lekvárfőzés, segítség programok összeállításában, barlangtúrák, felszíni túrák ismertetése.

Megközelíthetőség

Autóval legrövidebb Miskolcról: Sajószentpéter - Kazincbarcika - MOL kútnál letérni a 26-os útról jobbra - Múcsony - Szuhakálló - Kurityán - Felsőnyárád - Ragály -így kb.55 km.

Autóbusszal Budapestről: Budapest - Aggtelek (közvetlen), Miskolcról: d.e. 9.15-kor Búza-térről induló közvetlen járat 11-kor van itt. (Kazincbarcika - Ragály járat naponta több és ózdi csatlakozás, de így sok átszállásra kell számítani!) Ózd - Putnok felől több járat érkezik naponta.

Vonattal: Budapest - Miskolc Tiszai p.u. - Tornanádaskai csatlakozással az Aggtelek-Jósvafő vasútállomásig. Vigyázat! Innen még kb. 18 km Aggtelek, tehát autóbuszra kell még átszállni, de nem minden vonathoz van csatlakozás!

Programok

Baradla-barlangban, Vass Imre-barlangban, Rákóczi-barlangban naponta, a Béke- és Meteor-barlangban előzetes jelentkezés alapján induló különböző nehézségű barlangtúrák. Aggteleki és jósvafői faluséták. Jósvafőn lovaglási lehetőség huculokon. Tanösvények (pl. Baradla - 7 km) - önállóan is bejárhatóak.

Templomok (tornaszentandrási ikerszentélyes), várromok (Szádvár), kastélyok (Balassa Ragályon -10 km, Tornanádaska), martonyi kolostorrom.

Rakaczai vízttározóban horgászási, csónakázási lehetőség (30 km). A 1,5 km-re fekvő szlovákiai Domica Resort rendezvényei (gyermekeknek "magyar Disneyland"). Szlovákia-barlangok (Domica, Dobsinai jégbarlang, Ochtinai aragonitbarlang, Gombaszögi, Várhosszúréti-barlang), Krasznahorka büszke vára (35 km), Rozsnyó városa (30 km), Betléri (egykori Andrássy) kastély csodálatos gyűjteménye és parkja. Barlangi hangversenyek, Gombaszögi találkozó stb.

Árak

Szállásárak
Felnőttek3.200 Ft / fő / éj
Gyermekek és diákok (3 - 18 éves korig)2.200 Ft / fő / éj
Gyermekek 3 éves kor alattdíjmentes
Idegenforgalmi adó a 18 éven felüli vendégek számára 300 Ft / fő / éj.Kérjük, hogy amennyiben 5 éjtől többet szeretne eltölteni vendégházunkban, akkor 30 % előleget szíveskedjék küldeni! Köszönjük.

Foglalás

Kattintson a naptárban a kívánt érkezési napra!
Érkezés dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Elutazás dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Az érkező vendégek száma :
Kapcsolattartási adatok
A szállásfoglaló neve :
A szállásfoglaló címe :
A szállásfoglaló telefonszáma :
A szállásfoglaló e-mail címe :
Megjegyzés:Amennyiben 4 éjszakát vagy attól többet kíván itt tartózkodni a kedves vendég, akkor kérünk előleget csak, a fizetendő szállásdíj 30 %-át.

Kérjük a lemondást legkésőbb három nappal érkezés előtt jelezni! Köszönjük! Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek Aggteleki Vendégváró - Aggtelek


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


» Elfelejtett jelszó

Szállás ajánló
Szállás neve: Aranyhordó Panzió és Étterem - Pere (Észak-Magyarország - Borsod-Abaúj-Zemplén)
Aranyhordó Panzió és Étterem
Pere
Szállás neve: Azúr Panzió - Csurgó (Dél-Dunántúl - Somogy)
Azúr Panzió
Csurgó
Szállás neve: Bakonyvári Vadszőlő Szálló és Étterem - Bakonybél (Közép-Dunántúl - Veszprém)
Bakonyvári Vadszőlő Szálló és Étterem
Bakonybél
Szállás neve: Villa Tópart - Bélapátfalva (Észak-Magyarország - Heves)
Villa Tópart
Bélapátfalva

Csomagok
Panoráma Vendégház
Badacsonytomaj
-3%
Reggelis meglepetés
2 fő, 1 éj, reggeli: 12.500 Ft (6.250 Ft/fő/éj)
Amstel Hattyú Panzió
Győr
2-t fizet, 3-at kap !
2 fő, 3 éj, reggeli: 33.800 Ft (5.633 Ft/fő/éj)
Hegyalja Apartman
Cák
Szüreti csomag
4 fő, 4 éj, ellátást nem tartalmaz: 45.000 Ft (2.813 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »www.szallasinfo.hu
© WebGuru Bt.