Sellő Társasüdülő

Szállás jellege: apartman
8638 Balatonlelle, Napsugár u. 8.
(Dél-Dunántúl > Somogy)

Tel.: (+36) 30/903-8940
E-mail: hompola13@gmail.com
Web: www.szallasinfo.hu/sello_tarsasudulo_balatonlelle


Napfényes, vendégszerető kert- és üdülővárosunkban, Balatonlellén található a Sellő Társasüdülő. A szabad strand bejárata mindössze 50 m-re van az üdülőtől, ami nagy előny minden vendégünknek.

Az üdülő körbe van kerítve és parkosított, közvetlenül a szabad strand mögött az első épület. Innen csak az épületet kell végigsétálni és a strand bejáratánál vagyunk.

Az épület 4 emeletes, lapos téglalap alakú. A nyaraló a 2. emeleten található. Parkolni az üdülő kertjében, vagy a bekerített parkolóban, (mely a társasüdülőhöz tartozik és a szomszéd telek) lehetséges.

Az apartmanhoz tartozó kerékpárokkal pedig be lehet barangolni a környéket.

Az apartman 2017 tavaszán felújításra kerül. Légkondicionáló beépítése, festés mázolás, bútorzat csere, zuhanyzó csere. Az erkélyen lambériázás és beépített szekrény kialakítása történik meg.

A szálláshely NTAK regisztrációs adatai

Elhelyezés

Az apartman 39 nm2-es, két szobás erkélyes, kényelmes elhelyezést nyújt 4-5 fő részére, felszerelt konyhája lehetővé teszi egy nyári ebéd elkészítését.

Az előszobából (bejárattal szemben) egymás mellett nyílik a két szoba, melyekből ki lehet menni az erkélyre. Az erkély végig éri a két szobát. Az erkély műanyag rolókkal leárnyékolható, 4 elemből áll, és a két középső elem helyett szúnyoghálót lehet lehúzni. A könyöklő alatti rész pedig a rolóval zárt.

Az erkélyről amíg nem lombosak a fák, ki lehet látni a strandra. Közvetlen szomszédunk a Malév Üdülő amit az erkélyről látunk.

A konyha fel van szerelve egy nyári főzéshez szükséges edényekkel, hűtő, mikró, filteres kávéfőző is van. A konyhával egy térben lévő étkező 4-5 fő kényelmes "asztalhoz ülését" biztosítja és szagelszívóval lehet a levegőt felfrissíteni.

Színes TV van mindkét szobában, és ventilátor is tartozik a lakáshoz. A fürdőszoba mennyezetig csempézett, a mosdó szekrénnyel és tükörrel egybeépített, valamint szagelszívó biztosítja a páramentességet.

Az apartmanhoz tartozó kerékpárokat pedig a lépcsőfordulókban kialakított tárolókban találjuk.

Szolgáltatások

Felszerelt konyha, ingyenes parkolás, kerékpározás, saját kert, TV a szobában, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, családbarát.

Programok

Balatonlellén több mint 2 km hosszú szabad strand várja az ide látogató vendégeket. A sekély, lassan mélyülő tópart különösen kedvező a kisgyermekes családoknak A szabad strand szolgáltatásai:A Napfénystrand élményfürdője, gyermek és felnőtt élménymedencével, úszómedencével, szaunával, gőzfürdővel, szoláriummal, masszázzsal várja a strandolni vágyókat. A Mendék vize fűthető, így hűvösebb időben is alkalmasak a strandolásra.

A környék látnivalói

Kőtemplom (Balatonlelle, Kossuth L. u. 81.):

Balatonlellén látható a déli part egyetlen vörös kőből épült temploma, melyet Árkay Bertalan műépítész tervezett. Egyedülálló festett üvegablakai, az oltár feletti mozaik és az itt látható festmények páratlan művészi értéket képviselnek. Parkjában Lékay László bíboros-hercegprímás szobra áll.

Kapoli Múzeum (Balatonlelle Kossuth L. u. 35.):

A múzeumnak az 1700-as évek végén épült parasztház ad otthont. A földszinten két állandó kiállítás látható: - az idősebb és ifjabb Kapoli Antal somogyi pásztor-faragómesterek kiváló népművészek munkái és -Ligeti Miklós szobrászművésznek alkotásai tekinthetők meg. A tetőtéri galériában neves kortárs művészek időszakos kiállításaival ismerkedhetünk meg.

Afrika Múzeum:

Gróf Somssich Pongrácz afrikai trófeagyűjteményét ismerhetjük meg. A számtalan kapitális trófea mellett, kulturális szobrok, eredeti használati tárgyak és Közép Afrika teljes élővilágát ismerhetjük meg fotók és illusztrációk segítségével.

Árak

Szállás árlista 2021
Május 01 - június 30.16.000 Ft +IFA / apartman / éj / 4-5 fő
*Július 01 - augusztus 31.22.000 Ft +IFA / apartman / éj / 4-5 fő
*Visszatérő vendégek esetében20.000 Ft. + IFA / apartman / éj / 4-5 fő
Szeptember 01 - szeptember 30.12.000 Ft +IFA / apartman / éj / 4-5 fő

Foglalás

Kattintson a naptárban a kívánt érkezési napra!
Érkezés dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Elutazás dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN):
Az érkező vendégek száma :
Kapcsolattartási adatok
A szállásfoglaló neve :
A szállásfoglaló címe :
A szállásfoglaló telefonszáma :
A szállásfoglaló e-mail címe :
Megjegyzés:Foglalási feltételek:

Az apartmanba érkezés du. 15 órakor van, az apartman átadása az utolsó éjszaka elteltével másnap de. 11 órakor történik. Az üdülési díj 50%-át előlegként kell kifizetni amiről átvételi elismervényt adunk, mely tartalmazza a kifizetett előleg összegét, a vendég nevét és létszámot, az üdülés megkezdésének és leteltének az időpontját, az üdülő pontos címét, az apartman tulajdonosának adatait és a helyszínen az apartman átvételekor fizetendő összeget.

Amennyiben személyes találkozásra nincs lehetőség úgy az előleget postán küldi el a vendég és én szintén postán küldöm el Önnek az átvételi elismervényt. Az üdülőben a közös képviselőnk fogadja a vendégeimet és Ö adja át a lakást. ágyneműt és huzatot minden vendégnek biztosítunk. Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle Sellő Társasüdülő - Balatonlelle


Bejelentkezés
» Elfelejtett jelszó

Szállás ajánló
Szállás neve: Bettina Vendégház-Apartman - Mogyoród (Budapest és környéke - Pest)
Bettina Vendégház-Apartman
Mogyoród
Szállás neve: Muskátlis Ház - Mogyoród (Budapest és környéke - Pest)
Muskátlis Ház
Mogyoród
Szállás neve: Hotel Holdfény - Kápolnásnyék (Közép-Dunántúl - Fejér)
Hotel Holdfény
Kápolnásnyék
Szállás neve: Holiv Apartman - Hévíz (Nyugat-Dunántúl - Zala)
Holiv Apartman
Hévíz
Szállás neve: Hungária Panzió Étterem - Miskolctapolca (Észak-Magyarország - Borsod-Abaúj-Zemplén)
Hungária Panzió Étterem
Miskolctapolca
Szállás neve: Villa Tópart - Bélapátfalva (Észak-Magyarország - Heves)
Villa Tópart
Bélapátfalva
Szállás neve: Pilisi Faház - Pilisszentkereszt (Budapest és környéke - Pest)
Pilisi Faház
Pilisszentkereszt

Csomagok
Tündéri Családos Apartmanok
Miskolctapolca
Tündéri Családos Apartmanok - Miskolctapolca
Egy heti pihenés
6 fő, 7 éj, önellátás: 147.000 Ft (3.500 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »www.szallasinfo.hu
© WebGuru Bt.